KUNDERS ERFARENHETER

"IMAP nätverket fungerade mycket effektiv vid sökningen av internationella köpare för Metso Powdermet Ab.


Vesa Kainu , direktör , Metso Ventures

"Även fastän vi är stora, behövde vi en extern rådgivare för att sköta förvärvsprocessen och för att hjälpa oss hitta lämpliga köpobjekt.

Dan Högström, VD , Atea Ab

" Tidigare var vi tre ägare men då jag bestämde mig för att gå i pension beslöt vi att sälja företaget och gav försäljningsuppdraget till ProMan.

Jarmo Halme , VD och delägare, Recair Ab

" I september tog jag upp Felicitas försäljning med en bekant som rådde mig att vända mig till ProMan. Då började det hända saker i ett ganska intensivt tempo.

Henri Kurunmäki, VD och delägare i Felicitas Kliniikka Ab

" Jag ville friställa en del kapital för arbetet jag gjort genom åren, utöka familjemedlemmarnas aktieandel samt förstärka expansionsmöjligheterna genom att ta in en utomstående ägare.


Markku Tuomala , VD och Partner, Puuilo Ab

"Några svenska företag hade kontaktat oss med förfrågningar om vårt intresse att sälja. Men det var först då vi diskuterade med ProMan som allting föll på plats.

Jukka Anttila, VD och Partner, Elgood Ab


"ProMan med dess internationella organisation IMAP kändes som den rätta samarbetspartnern för att utföra sökprocessen av potentiella köpare.

Kjell Antus , CFO för KWH-koncernen

" ProMan förstärkte bilden om sig som en professionell rådgivare, inte bara genom att uppnå framgångsrikt resultat utan även genom att hålla oss i ledningen på Cramo Finland kontinuerligt uppdatera

Mika Helenius , Försäljningschef, Cramo Finland Ab

" Vi bad ProMan hjälpa oss i förvärvning av Metso Composites i Uleåborg. ProMan var till stor hjälp vid flera tillfällen då vi kände att vi inte var på samma våglängd med säljaren.

Henss Thomas , verksamhetsledare , FS Composites , Tyskland

"Jag skulle inte ha klarat denna process utan ProMans insats. Därför rekommenderar jag att även andra som planerar försäljning skulle vända sig till ProMan.

Camilla Sundman-Sjöström, VD och ägare av Teräskonttori Ab